Preţ redus! RELAX012 Expand

SANDALE DAMA DIN PIELE RELAX012

Relax Relax

EXS0102

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Detalii

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Combina aceste sandale din piele de culoare portocalie cu tinutele tale de vara pentru a obtine outfituri casual care ies in evidenta. Sandalele de dama Relax au  un design simplu si elegant, fiind foarte versatile in asortare. Confortul este garantat de talpa joasa, calapodul clasic, baretele din piele naturala care se fixeaza foarte bine pe picior. Pentru confectionarea acestui model de sandale casual s+au folosit materiale de cea mai buna calitate.
Cauciucul flexibil utilizat pentru fabricarea talpii are inserate perne de aer care ofera un plus de relaxare in timpul mersului si straturi speciale de latex pentru atenuarea solului la impactul piciorului cu solul

MaterialPiele

Scrieţi o recenzie

SANDALE DAMA DIN PIELE RELAX012

SANDALE DAMA DIN PIELE RELAX012

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.