Saboti Medicali FLY FLOT002

Fly Flot Fly Flot

Nou

 Saboti medicali profesionali certificati CE
- partea superioara este confectionata din piele ecologica si din materiale inovatoare destinata  industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor
- brant din piele, moale, forma anatomica si  anti-soc
- talpa din poliuretan, anti-alunecare, inaltime 4.7 cm

Detalii

94,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, acesti saboti Fly Flot sunt alegerea ideala. Sabotii au talpa realizata din poliuretan cu densitate mare, astfel incat sa asigure un nivel ridicat de confort si sa diminueze considerabil senzatia de oboseala a picioarelor. Partea superioara este simpla, prevazuta cu orificii de aerisire astfel incat aerul sa poata circula, iar brantul are forma anatomica si se modeleaza perfect imediat dupa incaltare.
Alege unul dintre modelele de saboti profesionali - albi sau albastri - recomandati in special celor care petrec mult timp in picioare la serviciu: personal medical, personal din farmacii sau din industria alimentara.

Scrieţi o recenzie

Saboti Medicali FLY FLOT002

Saboti Medicali FLY FLOT002

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.