CEYO001 Expand

SABOTI DAMA DIN PIELE MEDICINALI CEYO001

CEYO CEYO

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

CEYO

Detalii

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Atunci cand petreci mult timp in picioare, ai nevoie de o pereche de incaltaminte care sa iti ofere confort maxim. Sabotii  medicinali pentru femei, confectionati din piele perforata se muleaza foarte bine pe forma piciorului asigurand o aerisire optima a pielii. Designul lor este simplu si anatomic, iar materialele de calitate superioara folosite garanteaza combinatia ideala dintre rezistenta si confort, putand fi folositi cu incredere timp indelungat.
Alege acest model de saboti din piele alba pentru femei, recomandat persoanelor care petrec mult timp la locul de munca confort pe termen lung, in special cadrelor medicale, care au nevoie de flexibilitate si lejeritate in deplasare.

Scrieţi o recenzie

SABOTI DAMA DIN PIELE MEDICINALI CEYO001

SABOTI DAMA DIN PIELE MEDICINALI CEYO001

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.