CEYO002 Expand

SABOTI DIN PIELE MEDICINALI CEYO002

CEYO CEYO

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

CEYO

Detalii

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Alege acesti saboti medicinali din piele de culoare alba perforata pentru a te bucura de o deplasare comoda si un mers natural. Calapodul anatomic este creat pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, fiind recomandati in special pentru mediul medical. Partea superioara este confectionata din piele naturala care asigura o comoditate sporita si, datorita perforatiilor, o aerisire optima a pielii. Talpa este deosebit de confortabila, asigurand o pozitie corecta a piciorului pe parcursul purtarii si garantand, in acelasi timp, o rezistenta aparte.
Opteaza pentru acesti saboti medicali destinati persoanelor care petrec mult timp la locul de munca si bucura-te  de confort pe termen lung!

Scrieţi o recenzie

SABOTI DIN PIELE MEDICINALI CEYO002

SABOTI DIN PIELE MEDICINALI CEYO002

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.