Conform legii, poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului.

Ce trebuie sa faci:

  • anunti  returul pe mail sau fax ;
  • in maxim 14 zile de la data denuntarii returului (dar nu inainte de receptionarea returului in conditiile mentionate), vei primi suma in contul pe care ni l-ai transmis

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la
tranzactionare, in decurs de maxim 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract privind achiziţionarea produselor noastre, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere este suficient să ne informaţi utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Nu este nevoie să folosiţi un formular anume.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia eventualelor costuri suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
Termenul este respectat dacă produsele returnate sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele, rambursarea integrală a sumelor datorate urmând a se face în maximum o zi lucrătoare de la data primirii acestora, prin ordin de plată în contul indicat de dumneavoastră.
Important: În conformitate cu prevederile legale, costul direct al returnării produselor revine cumpărătorului..

 Contact:

www.koala.ro
Informatii si comenzi:
Program relatii cu clientii:
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Telefon: 0722666984(Vodafone)
E-mail: office[@]x-star.ro (timp raspuns max 1 zi lucratoare)

Sediu Adresa:
X STAR TRADE AND DISTRIBUTION SRL
CUI: RO29204203 , Reg.J35/2233/201
307200, Calea Aviatorilor Nr.18, B4
Ghiroda, Judet Timiș

Ne puteti contacta telefonic la numarul de mai sus pentru comenzi, informatii suplimentare despre produs sau informatii despre promotiile in desfasurare.

Daca aveti orice intrebare sau nelamurire despre procesul de comanda al produselor, garantie sau livrare ,accesati pagina intrebari frecvente.