Despre noi

Koala.ro este un site aparte in comparatie cu alte site-uri specializate in vanzarea de incaltaminte, pentru ca se concentreaza exclusiv pe incaltamintea de confort!

Indiferent daca produsele sunt "fashion", casual, sportive, sau chiar incaltaminte "profesionala", poti sa fii sigur ca, indiferent ce model alegi, te vei simti confortabil atunci cand il incalti!

Dorinta noastra este de a pune la dispozitia consumatorului roman pantofi comozi, la un pret corect, care sa poata fi purtati perioade lungi de timp, fara ca aceasta sa insemne dureri acute, rani ale picioarelor sau o senzatie permanenta de disconfort.

Pantofii nostri pot fi purtati deopotriva de-a lungul unei zile lungi de munca (la birou, pe teren sau chiar pe un santier noroios) sau intr-o minunata zi de vacanta, la plaja, vizitind un muzeu sau intr-o lunga drumetie montana.

Pe koala.ro vei gasi modele pe care le poti purta la o tinuta "business", dar si modele pentru jeansi.
Daca esti cadru medical, vei gasi si incaltaminte pe care sa o poti folosi in cabinetul tau sau chiar in blocul operator, dupa ce ai sterilizat-o in autoclava.

Lucrezi in domeniul relatiilor publice (front-office la o banca? stewardesa? receptionera?) si ai nevoie de incaltaminte eleganta (tocuri de 4.5, de 7.5 cm?)? Iti vom pune la dispozitie cu placere produsele din gama Shoes4Hostess, apreciate de personalul de zbor al mai multor linii aeriene!

Sau poate ca suferi de Hallux Valgus, monturi sau alte asemenea neplaceri! Suntem siguri ca vei gasi in oferta noastra o pereche de incaltaminte comoda, croita special pentru problemele tale.
Iar cu ajutorul branturilor, pernitelor protectoare, de fixare, ridicare sau anti-derapante, ne vom asigura ca piciorul tau isi gaseste pozitia cea mai buna in pantof!

Porti un numar special la incaltaminte? Sa stii ca avem posibilitatea de a livra (pe baza de comanda) chiar si marimi exceptionale (35-44 la femei, 39-51 la barbati)!

Furnizorii nostri din Ungaria, Grecia, Portugalia, Germania, Turcia, Italia, cu care colaboram in regim de exclusivitate pentru piata romaneasca, sunt producatori cu experienta indelungata in domeniul incaltamintei.
Materiile prime folosite sunt de cea mai buna calitate, originea lor fiind certificata.

Deoarece ne plac lucrurile de calitate, comercializam aproape exclusiv incaltaminte de piele, cu exceptia incaltamintei profesionale unde cerintele de sterilizare impun solutii speciale.

Si, pentru ca un produs de calitate are nevoie de o ingrijire de calitate, iti punem la dispozitie si o gama completa de produse de curatare si ingrijire a incaltamintei.