Ai gasit produsul dorit?
Nimic mai simplu: selecteaza marimea si culoarea dorita, apasa pe "Adauga in cos" si produsul tau se va inregistra in cosul de cumparaturi.

Doresti sa continui vizionarea produselor?
Poti face acest lucru fara probleme, produsul deja selectat se va mentine in cosul de cumparaturi pana cand tu vei incheia sesiunea de shopping. Tot ce vei avea de facut in momentul in care gasesti un nou produs care sa te atraga este sa apesi din nou "Adauga in cos’’ . Doresti sa elimini din produsele din cos, la fel de simplu: in pagina cu cosul de cumparaturi apasa "STERGE ’’ si ai renuntat la produsul respectiv.

Nu esti decis 100%?
Nici o problema! Revino pe calculatorul de pe care ne-ai vizitat si iti vei gasi optiunile salvate inca in cos! Va mai ramane doar sa apesi "Comanda" şi..asta e tot!

Asteapta un telefon de la noi!


Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.