PANTOFI DIN PIELE CU TOC MEDIU VOLTIGE Expand

PANTOFI DAMA DIN PIELE VOLTIGE

Aerobics Aerobics

Nou

Pantofi eleganti din piele naturala
Interior din piele, forma anatomica
Sunt confortabili, inaltimea tocului este de 6cm
Brantul din piele cu un strat de gel asigura confortul intreaga zi
Recomandat persoanelor care lucreaza in front-office, stewardese, receptionere
Fabricati in Portugalia

Detalii

259,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Impresioneaza prin alegerea celor mai eleganti pantofi pentru tinutele office sau elegante! Modelul de pantofi de piele Voltige de la Aerobics este deosebit de rafinat datorita designului simplu si a culorii negre versatile. Creati din piele naturala la interior si la exterior, care ofera un confort special in timpul purtarii, acesti pantofi sunt prevazuti cu un toc inalr de 6 cm, foarte stabil si rezistent. Pentru un plus de confort in timpul mersului, brantul are un strat de gel, este comod si moale.
Alege acest model de pantofi pentru femei, recomandat atat pentru stewardese, receptionere de hotel, ospatari, cat si pentru orice tinute office.

Scrieţi o recenzie

PANTOFI DAMA DIN PIELE VOLTIGE

PANTOFI DAMA DIN PIELE VOLTIGE

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.