Winter Expand

Branturi Winter

Batz Batz

Nou

12,47 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Branturile sunt utilizate pentru a creste nivelul de confort al incaltamintei si a sustine mai bine piciorul in timpul sederii sau al deplasarilor solicitante.
Pentru sezonul rece, iti recomandam branturile Winter de la Batz, special create din materiale de calitate excelenta, avand cu un strat superior 100% din blana de miel care ofera protectie si caldura piciorului. Aceste branturi au o izolatie termica perfecta si pot fi aplicate fara probleme in interiorul incaltamintei de iarna. Foloseste aceste branturi in incaltamintea pentru sezonul rece si bucura-te chiar si in cele mai friguroase zile de o senzatie placuta de caldura si confort!

Scrieţi o recenzie

Branturi Winter

Branturi Winter

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.