Massage Expand

Branturi Massage

Batz Batz

Nou

31,67 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Pentru persoanele care se confrunta cu probleme la nivelul picioarelor si purtatul pantofilor este mereu neplacut, branturile medicinale sunt ideale. Pentru a evita disconfortul la nivelul picioarelor, brantul medicinal Massage de la Batz are rol de sustinator plantar. Brantul este confectionat din spuma elastica de latex invelita in strat superior din piele veritabila de oaie. Datorita acestei structuri inovative, brantul este flexibil, confortabil si suficient de rezistent pentru a mentine o pozitie corecta a piciorului in timpul deplasarii.
Utilizeaza acest model de brant medicinal pentru a atenua socurile care apar in timpul mersului la nivelul talpii si al calcaiului, dar si pentru a indeparta presiunea care apare in timpul sederii indelungate in picioare.
test

Scrieţi o recenzie

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.