EAGLE PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (scurta) Expand

PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (scurta)

Eagle Eagle

Nou

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Pentru a diminua starea de oboseala la nivelul picioarelor, foloseste Perna pentru ridicarea calcaielor de la Eagle (Lunga) aplicata in interiorul pantofilor preferati. Acest model se potriveste foarte bine atat pentru incaltaminte pentru barbati, cat si pentru femei.
Datorita materialelor de cea mai buna calitate – piele naturala, moale, placuta la atingere si spuma de latex, perna este deosebit de placuta la atingere.
Principalele beneficii ale utilizarii acestui model de perna pentru ridicarea calcaielor sunt corectarea pozitiei adoptate in timpul mersului sau atunci cand stai in picioare, evitarea durerilor de spate, un plus de stabilitate si confort ridicat pentru un mers natural indiferent de modelul de pantofi purtati.

Scrieţi o recenzie

PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (scurta)

PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (scurta)

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.