EAGLE PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (lunga) Expand

PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (lunga)

Eagle Eagle

Nou

17,07 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Numarul mare de ore petrecute in picioare duc de cele mai multe ori la o tinuta incorecta si disconfort la nivelul coloanei si picioarelor. Imbunatateste-ti starea de confort si pozitia folosind Perna pentru ridicarea calcaielor de la Eagle (Lunga).
Acest model este confectionat din doua straturi – unul din piele si unul din spuma de latex moale si poate fi aplicata in interiorul pantofilor preferati pentru a reduce presiunea resimtita in timpul mersului sau atunci cand stai in picioare.
Opteaza pentru perna speciala pentru ridicarea calcaielor (lunga) pentru a te bucura de confort la nivelul picioarelor chiar si dupa o zi aglomerata.

Scrieţi o recenzie

PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (lunga)

PERNA RIDICARE CALCAI PIELE SI LATEX (lunga)

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.