EAGLE PERNA PENTRU FIXAREA CALCAIELOR Expand

PERNA PENTRU FIXAREA CALCAIELOR

Eagle Eagle

Nou

Momentan Indisponibil

Detalii

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Imbunatateste nivelul de confort la nivelul picioarelor cu ajutorul Pernei pentru Fixarea Calcaielor Eagle. Acest model de perna se potriveste pentru toate tipurile de incaltaminte si este confectionata piele si spuma de latex. Pentru o fixare usoara, perna este autoadeziva.
Perna pentru fixarea calcaielor este conceputa astfel incat sa contribuie la imbunanatirea pozitiei in timpul mersului sau atunci cand stai in picioare reducand impactul exercitat asupra talpii si genunchilor in timpul mersului si reducand riscul aparitiei oboselii picioarelor.
Perna pentru Fixarea Calcaielor Eagle este disponibila in trei variante de culoare: gri, bej, negru. Alege varianta potrivita pentru a te bucura de comoditate de fiecare data cand petreci mult timp in picioare, alergi sau mergi.

Scrieţi o recenzie

PERNA PENTRU FIXAREA CALCAIELOR

PERNA PENTRU FIXAREA CALCAIELOR

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.