EAGLE BRANTURI LATEX DEODORANT NUVOLA Expand

BRANTURI LATEX DEODORANT NUVOLA

Eagle Eagle

Nou

11,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Fiecare pereche de incaltaminte iti poate oferi un nivel ridicat de confort cu ajutorul Branturilor Latex Deodorant Nuvola Eagle. Foloseste-le pentru pantofii preferati si ofera relaxare picioarelor tale, datorita materialelor superioare utilizate la confectionarea lor. Branturile Latex Deodorant Nuvola Eagle sunt realizate dintr-un strat de spuma de latex si un strat de material absorbant parfumat. In timp ce latexul ofera stabilitate si reduce frecarea, fiind antiderapant, stratul superior contribuie la pastrarea unui miros placut la nivelul picioarelor.
Transforma orice tip de pantof intr-o incaltaminte comoda cu aceste branturi discrete, usor de intretinut, adaptabile in functie de dimensiunea si forma incaltamintei.

Scrieţi o recenzie

BRANTURI LATEX DEODORANT NUVOLA

BRANTURI LATEX DEODORANT NUVOLA

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.