BRANTURI SPUMA SI LATEX Expand

BRANTURI SPUMA SI LATEX

Eagle Eagle

EXS0111

Nou

BRANTURI SPUMA SI LATEX

Detalii

6,83 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Branturile din spuma si latex ofera protectie sporita si mentin o pozitie corecta si comoda a picioarelor. Deosebit de confortabile, alcatuite dintr-un strat de spuma si un strat de latex, aceste branturi sunt recomandate pentru a creste stabilitatea si a atenua socurile de care talpa piciorului, in special calcaiul, sunt afectate in timpul mersului. Totodata, branturile absorb mai bine umezeala cauzata de transpiratie datorita stratului de latex.
Foloseste branturi din spuma si latex la orice tip de pantof atunci cand vrei sa te bucuri de o purtare fara probleme si sa eviti aparitia durerii de picioare dupa o zi aglomerata.

Scrieţi o recenzie

BRANTURI SPUMA SI LATEX

BRANTURI SPUMA SI LATEX

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.