Branturi Dynamic Expand

Branturi Dynamic

Batz Batz

Nou

28,79 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Pantofii pentru sport sunt mai confortabili atunci cand folosesti branturile Dynamic de la Batz, special create pentru a mentine piciorul curat si uscat in timpul antrenamentului. Aceste branturi sunt confectionate din material textil de cea mai buna calitate si au inserate camere de aer pentru o buna aerisire a interiorului pantofului. Stratul mijlociu al brantului realizat din carbon activ distruge bacteriile responsabile de mirosul neplacut al picioarelor si ofera o senzatie placuta chiar si in timpul celor mai solicitante antrenamente.
Foloseste branturile Dynamic de la Batz recomandate pentru incaltamintea sportiva si imbunatateste considerabil nivelul de confort al pantofilor pe care ii folosesti pentru miscare!

Scrieţi o recenzie

Branturi Dynamic

Branturi Dynamic

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.