BRANTURI CLOROFILA ANTIBACTERIENE Expand

BRANTURI CLOROFILA ANTIBACTERIENE

Eagle Eagle

EXS0113

Nou

BRANTURI CLOROFILA ANTIBACTERIENE

Detalii

8,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Foloseste Branturile Clorofila Antibacteriene pentru un confort mai mare al incaltamintei. Deoarece sunt confectionate din materiale care asigura o amortizare foarte buna, aceste branturi sustin eficient picioarele in timpul mersului si contribuie la mentinerea unei pozitii corecte de fiecare data cand petreci mult timp in picioare.
Acest model de branturi este recomandat persoanelor care doresc sa rezolve problemele legate de transpiratia picioarelor si mirosul neplacut al incaltamintei, deoarece acestea faciliteaza ventilatia, asigurand un efect placut de deodorizare si o stare de relaxare şi confort chiar si dupa o intreaga. Branturile Clorofila pot fi adaptate la orice tip de pantof si sunt totodata igienice.

Scrieţi o recenzie

BRANTURI CLOROFILA ANTIBACTERIENE

BRANTURI CLOROFILA ANTIBACTERIENE

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.