Branţuri Clorofila Expand

Branţuri Clorofila

Eagle Eagle

EXS0110

Nou

7,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru a te bucura in fiecare moment de o stare de confort si odihna la nivelul picioarelor, nu ezita sa folosesti Branturile Clorofila, special create pentru a oferi o ventilatie eficienta in orice tip de incaltaminte. Potrivite atat pentru pantofii sport, cat si pentru incaltamintea casual, acest tip de branturi previn si absorb mirosurile neplacute aparute din cauza transpiratiei.
Inlocuieste starea de discounfort creata de incaltamintea care favorizaza aparitia unui mediu umed, controland mai bine ventilatia incaltamintei.  Branturile Clorofila pot fi adaptate la orice tip de pantof si pot fi taiate dupa forma.

Scrieţi o recenzie

Branţuri Clorofila

Branţuri Clorofila

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.