Brand 18 Branduri

 • Aerobics

  Mandrii de originea portugheza, COOL GRAY reprezinta o companie europeana cu o experienta de peste 30 ani pe piata de incaltaminte si accesorii. Misiunea companiei este sa transforme toate eforturile depuse in produse de incredere si calitate superioara.

 • Batz

  BATZ-BANNER.jpg

  Batz Ungaria are o experienta de peste 30 de ani in confectionarea incaltamintei. Produsele Batz sunt confectionate integral din piele de vitel atent selectata, interior si exterior, cusute manual, avand talpa anatomica si gel masaj in talpa.

 • bibi

  BIBI-BANNER.jpg

  Bibi a fost prima marca braziliana de incaltaminte pentru copii, infiintata in 1949, in orasul Parobe, Rio grande do Sul, Brazilia.
  De la inceput, Bibi s-a concentrat pe universul copiilor, fiind un model de referinta in peste 65 de tari.
  Bibi impreuna cu Institutul Brazilian de piele, incaltaminte si produse inrudite, monitorizeaza toate materiile prime folosite in productie, folosindu-se doar cele care respecta standardele internationale pentru substante toxice, pentru a garanta dezvoltarea sanatoasa a picioarelor copiilor.
  Bibi foloseste tehnologia FISIOFLEX, concept exclusiv si unic al lui Bibi, care ofera senzatia de mers pe jos descult.

 • Fly Flot

  FLYFLOT-BANNER.jpg

  Este infiintata in 1985 si este cea mai importanta companie din Italia in productia si vanzarea de saboti medicali certificati CE si  totodata de incaltaminte confortabila si practica. Este o marca foarte cunoscuta la nivel international, iar marca Fly Flot este o marca inregistrata la nivel mondial.

 • Jomos

  JOMOS-BANNER.jpg

   JOMOS a inceput ca o afacere de familie in anul 1928, in Selbitz, Germania.
   De-a lungul timpului a reusit sa se dezvolte, trecand de la productie manuala la tehnologia moderna si inovativa, de la 600 de perechi la aproximativ 600.000 de perechi pe an in aceeasi locatie. Produsele JOMOS te vor convinge prin calitatea lor.
  Filosofia JOMOS este durabilitatea, echilibru dintre oameni, natura si tehnologie.

 • OnFoot

  ONFOOT-BANNER.jpg Compania On Foot are peste 50 de ani  de experienta in producerea de incaltaminte, fiind la a treia generatie a unei familii care traieste pentru incaltaminte.
  Toate produsele sunt fabricate in Spania cu materiale si piele doar din Europa. O garantie constanta a calitatii la cel mai bun pret.
  Fiecare pantof trece prin zece maini diferite in timpul procesului de fabricatie, reusind astfel sa obtina un pantof care combina calitatea, confortul si designul exclusiv.

 • Potomac

  potomac-banermanufacture.jpg

  Pantofii POTOMAC sunt fabricati in Spania, Arnedo(La Rioja), un oras cu traditie in fabricarea incaltamintei, fiind o afacere de familie cu o experienta de peste 50ani. Ofera o gama variata de modele si culori, usori, cu un design simplu si in tendinte, fabricati traditional din materiale rezistente.

 • Potomac craciun

  0 produse