Wellness Expand

Branturi Wellness

Batz Batz

Nou

26,87 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Transforma pantofii casual in cea mai comoda incaltaminte de zi cu zi cu ajutorul branturilor de lux cu forma anatomica. Branturile Wellness de la Batz cu lungimea de ¾ sunt recomandate expres pentru a fi atasate in interiorul pantofilor cu toc jos si varf plat. Utilizarea lor asigura un nivel sporit de confort, deoarece rolul lor este de a absorbi socurile care apar in timpul deplasarii si de a mentine o pozitie corecta a piciorului.
Bucura-te de o senzatie placuta de relaxare si odihna a picioarelor chiar si atunci cand porti perechea preferata de pantofi intreaga zi, datorita sustinerii excelente pe care o ofera aceste branturile anatomice de lux.

Scrieţi o recenzie

Branturi Wellness

Branturi Wellness

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.