Reflex confort Expand

Branturi Reflex Confort

Batz Batz

Utilizate

26,87 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Asigura o stare de relaxare si confort picioarelor tale, utilizand in interiorul incaltamintei branturile Reflex Confort de la Batz. Aceste branturi sunt special create pentru a asigura o amortizare foarte buna in timpul mersului si pentru a contracara presiunea resimtita in timpul sederii in picioare. Acest tip de brant de lux are forma anatomica si lungime ¾, remarcandu-se prin calitatea exceptionala a materialelor folosite.
Transforma pantofii pe care ii porti zilnic in cea mai comoda incaltaminte si uita de disconfortul creat de durerea de picioare! Branturile Reflex Confort de la Batz pot fi folosite atat in interiorul incaltamintei casual, de zi cu zi, cat si pentru cei mai eleganti pantofi.

Scrieţi o recenzie

Branturi Reflex Confort

Branturi Reflex Confort

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.