Perna pentru ridicarea calcaielor Expand

Perna ridicare calcaie

Batz Batz

Nou

17,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Nivelul de sustinere pe care pantofii il ofera contribuie in mod special la confortul si odihna picioarelor. Atunci cand ai nevoie de un plus de comoditate si vrei sa te bucuri mai mult timp de senzatie de picioare odihnite, foloseste perna de ridicare pentru calcaie de la Batz care, datorita straturilor de pile si spuma moale de latex, contribuie la o mentinerea unei stabilitati foarte bune in timpul deplasarii.
Perna pentru ridicarea calcaielor este un sustinator eficient al talpii si se lipeste pur si simplu in interiorul pantofilor. Este recomandata atat pentru persoanele care se confrunta cu probleme la nivelul picioarelor, cat si pentru un plus de comoditate.

Scrieţi o recenzie

Perna ridicare calcaie

Perna ridicare calcaie

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.