KF Expand

Perna Gel Antiderapanta

Batz Batz

EX305

Nou

14,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Cu cat pantofii sunt mai corespunzator alesi in functie de forma piciorului si se muleaza mai bine, cu atat nivelul de confort din timpul purtarii creste! Descopera cea mai eficienta modalitate de a fixa eficient pe picior pantofii astfel incat sa te bucuri de o stabilitate si relaxare.
Acest model de perna pentru pantofi este confectionat din gel moale, transparent si este prevazut cu o suprafata antiderapanta care impiedica alunecarea piciorului in fata. Ii poti folosi la orice tip de pantof, oricand doresti sa eviti discounfortul creat de interiorul alunecos al incaltamintei si sa te deplasezi elegant, fara sa simti durerea de picioare.

Scrieţi o recenzie

Perna Gel Antiderapanta

Perna Gel Antiderapanta

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.