Preţ redus! FRESH25 Expand

SANDALE DAMA DIN PIELE FRESH25

Batz Batz

EX1J9

Utilizate

MOMENTAN INDISPONIBIL

Detalii

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Tine pasul cu tendintele si poarta acest model inedit de sandale de dama
cu barete colorate (alb-albastru-rosu) pentru vara. Designul modern iti asigura intotdeauna o aparitie fresh, iar calapodul comod iti ofera lejeritate si o senzatie placuta de relaxare in timpul purtarii.
Sandalele pentru femei Batz se remarca datorita partii superioare formate din barete din piele naturala atat la interior, cat si la exterior si a formei anatomice a talpii care ofera odihna piciorului chiar si atunci cand sunt purtate intreaga zi. Alege aceste sandale joase, usoare, flexibile, foarte practice pentru oricare dintre tinutele tale feminine de zi care au nevoie de un plus de confort si stil.

Scrieţi o recenzie

SANDALE DAMA DIN PIELE FRESH25

SANDALE DAMA DIN PIELE FRESH25

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.