WILLIAMS SUEDE - LOTIUNE 100ml Expand

WILLIAMS SUEDE - LOTIUNE 100ml

Eagle Eagle

EXS0137

Nou

28,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

O pereche de incaltaminte impecabila este un plus pentru orice tinuta aleasa cu gust. Ingrijeste cu atentie incaltamintea din piele intoarsa folosind produse care ajuta la mentinerea aspectului frumos.
Atunci cand pantofii preferati din piele intoarsa incep sa isi piarda aspectul de nou, foloseste produse de ingrijire premium pentru a le reda satralucirea. Lotiunea Williams Suede este ideala pentru ingrijirea articolelor din piele intoarsa, refacand culoarea originala a pielii deteriorata.  Acesta lotiune adauga un plus de prospetime, reda aspectul impecabil al pielii intoarse si ar trebui sa faca parte din ritualul zilnic de intretinere al incaltamintei pentru barbati si pentru femei.

Scrieţi o recenzie

WILLIAMS SUEDE - LOTIUNE 100ml

WILLIAMS SUEDE - LOTIUNE 100ml

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.