WILLIAMS SHOE STRETCH - LOTIUNE 100ml Expand

WILLIAMS SHOE STRETCH - LOTIUNE 100ml

Eagle Eagle

EXS0135

Nou

24,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Cine nu s-a confruntat cu dureri de picioare cauzate de o pereche de incaltaminte prea stramta sau de o pereche de pantofi noi? Nu renunta la incaltamintea preferata din cauza ca purtarea lor iti jeneaza picioarele, deoarece exista solutii eficiente pentru a o ajusta astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor tale.
Pentru incaltamintea prea stramta, foloseste lotiunea Williams Shoe Stretch de la Williams, special creata pentru a largi si a face pielea pantofilor mai moale si mai elastica.
Uita de durerea de picioare cauzata de incaltamintea stramta si bucura-te de confort chiar si atunci cand porti o pereche de pantofi pentru prima data cu ajutorul lotiunii speciale Williams Shoe Stretch!

Scrieţi o recenzie

WILLIAMS SHOE STRETCH - LOTIUNE 100ml

WILLIAMS SHOE STRETCH - LOTIUNE 100ml

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.