WILLIAMS DEODORISER - LOTIUNE 100ml Expand

WILLIAMS DEODORISER - LOTIUNE 100ml

Eagle Eagle

EXS0136

Nou

WILLIAMS DEODORISER - LOTIUNE 100ml

Detalii

28,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Interiorul incaltamintei este la fel de important precum aspectul exterior al acesteia. Ingrijeste cu atentie partea interioara a pantofilor de piele folosind produsul WILLIAMS deodoriser – lotiune care reimprospateaza si dezodorizeaza eficient, astfel incat picioarele tale sa beneficieze de un mediu curat, uscat, aerisit si sa aiba in fiecare zi confort si relaxare.
Fie ca ai nevoie de o solutie eficienta impotriva mirosurilor neplacute care apar la incaltaminte dupa o purtare indelungata, fie ca vrei sa te bucuri zilnic de o senzatie placuta si fresh la nivelul picioarelor, WILLIAMS deodoriser – lotiune este alegerea ideala pentru ingrijirea si parfumarea simpla si practica a interiorului pantofilor.

Scrieţi o recenzie

WILLIAMS DEODORISER - LOTIUNE 100ml

WILLIAMS DEODORISER - LOTIUNE 100ml

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.