Williams Cremă Protectoare 50 ml Expand

Williams Cremă Protectoare 50 ml

Eagle Eagle

EXS0106

Nou

Williams Cremă Protectoare 50 ml

Detalii

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Incaltamintea arata mai mult timp ca noua atunci cand o ingrijesti corect.
Foloseste produse premium pentru a pastra aspectul impecabil al pantofilor din piele mai mult timp. Pentru o protectie impotriva umezelii sau a gerului, foloseste Crema protectoare Williams de la Eagle care are un continut mare de grasime de origine animala. Datorita continutului special, crema este impermeabila si este recomandata pentru a proteja pielea pantofilor impotriva intemperiilor. Totodata, crema hraneste si inmoaie pielea, contribuind la cresterea confortului oferit de incaltamintea ta preferata.
Investeste in produse de calitate, precum Crema protectoare Williams care te ajuta sa mentii mai mult timp aspectul impecabil al incaltamintei din piele.

Scrieţi o recenzie

Williams Cremă Protectoare 50 ml

Williams Cremă Protectoare 50 ml

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.