Cremă Pantofi 50 ml

Eagle Eagle

Nou

14,00 lei

cu TVA.

Livrare in 24 - 48 de ore oriunde in tara!

Tabel cu Marimi

Cumpara de 150,00 lei si vei avea transport GRATUIT!

Pantofii trebuie sa arate intotdeauna impecabil, iar pentru acest lucru este necesara o intretinere corespunzatoare.
Pentru a te bucura de un aspect de nou de fiecare data cand ii porti, foloseste pentru lustruirea lor Crema de Pantofi Eagle, un produs premium care ajuta mentinerea stralucirii suprafetei exterioare a incaltamintei si la prelungirea duratei de viata a pantofilor. Crema este fabricata pe baza de ceara de albine si ceara de carnauba. Datorita ingredientelor speciale, aceasta hraneste, intretine, da stralucire si imbunatateste aspectul pielii din care sunt confectionati pantofii.
Crema de Pantofi Eagle este disponibila in patru variante de culoare, din care poti alege nuanta potrivita pantofilor tai.

Scrieţi o recenzie

Cremă Pantofi 50 ml

Cremă Pantofi 50 ml

Accept

Site-ul Koala foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In cazul in care doresti sa te informezi pe larg despre acest subiect sau alegi sa refuzi aceasta practica, te rugam sa accesezi Politica de Cookies. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.